Sep 4, 2008

New Metallica Album: Death Magnetic






Uhuuu !!! Look what I've got!




7 comentarii:

Anonymous said...

So fuckin' lame!! sa mor daca seamana unforgiven 3 cu 2 sau 1.Albumul suna ca si cum niste pensionari ar fi incercat sa faca heavy metal...ma asteptam la piese care sa aiba ceva muzicalitate, dar ****(pana) mea...
Mai bine ma intorc la led zeppelin...

Anonymous said...

metallica n-au avut niciodata muzicalitate ... au fost doar o trupa de heavy oarecum accesibila ... led zeppelin e cu 2 clase peste metallica..care in afara de " nothing else matters " .....
slabutz oricum ...

green said...

Nu fiti uraaaati>:P
Nu i-am comparat cu nimeni in postul asta! Sunt doar happy ca a aparut noul album:D si poate asa isi tine si Ulrich promisiunea,si se intorc in Romanaia in turneu(da da...stiu...slabe sanse...dar a fost o minciuna frumoasa:P). Si DA m-as mai duce si a doua oara...si a treia oara...de cate ori as avea ocazia...la un alt concert Metallica. Asta pentru ca in concerte predomina piesele mai vechi...piesele care SUNA(ca sa zic asa).
@makavelliro -> tu esti urat oricum din fire>:P ;)) deci trebuia sa comentezi ceva + e normal sa sune ca niste pensionari...ar fii trebuit sa iasa la pensie de cativa ani buni(daca lucru asta ar fii inclus turnee la 5 ani,turnee in care sa cante adevaratele lor piese :D).In plus sunt cam de aceeasi varsta cu mosnegii nostri(mei) parinti...(nascuti in Lars->'63;Ulrich->'63;Kirk->'62;Robert-?'64)
@madalin ->"Nothing else matters" nu e singura lor melodie buna. Poate e singura care iti place tie. Cu siguranta e prima pe care o are orice meloman pe buza cand aude de Metallica. Dar NU e singura lor piesa...si nici cea mai buna.(my point of view).

Zic si eu sa nu adorm...Proasta inspiratie a dus la aparita Unforgiven 3 :| . (asa cum e si in cazul filmelor)

Anonymous said...

63, 64 ...poi sunt tinerei domnisoara :)... pink floyd concerteaza desi is nascuti prin '45 , '48 ... si te aigur ca lu david gilmour i se plimba deshtele pe chitara un pic mai repede decat lui kirk hammet :D

Anonymous said...

subscriu ... Pink Floyd nu mai concerteaza ...
Rest In Peace Rick !
"And I am not frightened of dying, any time will do I don’t mind. Why should I be frightened of dying? There’s no reason for it, you’ve gotta go sometime." Rick Wright - The Great Gig In Sky ( Dark Side Of the Moon - 1973 )

Anonymous said...

Daca ar canta metallica macar ca Rolliing Stones....ar fi superb....dar PLM...(Pink Floyd au cantat acum 2 ani parca la LIVE 8 )
p.s.: daca eu sunt urat, tu esti blonda!!!

green said...

:-? hmmm....OK :D I can live with that :))